NOVINKY / Fotbalový bakovský tým ...

VÍKEND VE ZNAMENÍ VELKÝCH HVĚZD I DOBRÉ VĚCI

napsal Roman Vaněk

6. květen 2022


O víkendu 25.-26. června se fanoušci fotbalu rozhodně nudit nebudou: SK Bakov nad Jizerou je tu s námi už 110 let a na svém stadionu V Podstrání to hodlá rozehrát ve velkém stylu!

Víkend plný pohybu, hudby, zápasů a fotbalových hvězd odstartují v sobotu žáci již 44. ročníkem memoriálu top brankaře a místního rodáka Václava Oplta. V neděli uvidíme dorostence, kteří si pozvali tým z FK Jablonec n/N. Od 14:30 šlápne na plyn v předzápase bakovský tým dospělých. Nejsou to žádní zelenáči, ale zkušení veteráni I.A třídy. Soupeřem jim bude garda ze sousedního Mnichovo Hradiště. No a pak už nás čeká hvězdný vrchol víkendu: bakovské mužstvo I.B třídy krajské soutěže se postaví členům samotného All Stars teamu. Po finále to roztočí skupina DIFUR z Nové Vsi, a aby mělo odpoledne i v mezičasech šmrnc a dynamiku, o to se postará skvělý Vojta Sklenář z Rádia KISS.

Navíc si užijete nejen skvělou zábavu, ale podpoříte i vizi dobré věci – peníze ze všech vstupenek daruje totiž bakovský klub do finanční sbírky KOPEME ZA KUBÍKA.
(více o ní najde tady: www.donio.cz/kopeme-za-kubika).

Těšíme se na Vás!

NAPIŠTE KOMENTÁŘ