NOVINKY / Fotbalový bakovský tým ...

Favorit si s okleštěnou sestavou snadno poradil.

napsal Roman Vaněk

6. září 2021


AFK LIBČICE – SK BAKOV

3:0 (2:0)

Branky: 12.JEŘÁBEK, 36.PALUKA, 85.HRDINA

ŽK: 4:1

Rozhodčí: JAROSLAV ŠPAČEK – VÁCLAV PETÝREK, MATĚJ HORÁK

 

Sestava SKB:

KLÍMA

HŮLKA ( 50. TUREK ) , KAMENICKÝ ( 60. ŘÍHA ) , FRELICH , MAREŠ

VITMAJER P. ( 78. VELECHOVSKÝ ) , PROKŮPEK O. , FORMÁČEK , BARTOŇ ( 85. CECAVA )

SOMR ( 68. ZVOLINSKI )

BOŠKO

Hrající trenér JAROSLAV KAMENICKÝ      Asistent MILAN BERÁNEK

Personální krize u A-týmu pokračuje, omluvenky přinutily trenéra Kamenického obléknout dres. Tentokrát chyběla stoperská dvojice Hájek-Kvapil, jeden byl na rodinné oslavě, druhý měl vystavenou stopku od disciplinární komise po udělení červené karty v minulém zápase. Rodinným povinnostem dal také přednost Ajchler a mladší Vitmajer. Po derby si přisedli na marodku k Hammerovi Resl s Vaňkem (svalové zranění). Přehled absentérů doplnil brankář Majzlan, jehož musel nahradit sedmnáctiletý Vojta Klíma.

Přesto vstup do zápasu byl optimistický, v 1.min měl gólovku Prokůpek, ale trefil pouze bránícího hráče. V 5.min. si našel míč ve velkém vápně Boška, ale šanci nezužitkoval.Poté jsme udělali několik chyb ve středu hřiště a domácí nás potrestali střelou z větší vzdálenosti. V 36.min podcenil situaci ve vápně Somr, když nebránil v plném nasazení a domácí kapitán Paluka dostal prostor ke zvýšení vedení svého týmu – 0:2.

Druhý poločas byl vyrovnaný, ale favorit utkání si zápas pohlídal. Pět minut před koncem potvrdil vítězství domácích jejich střelec Hrdina, od půlky hřiště šel sám na Klímu a střelou na zadní tyč ukončil bakovské trápení – 0:3.

„V nekompletní sestavě jsme alespoň bojovali, hráčům za bojovný výkon jsem poděkoval, ale bohužel bez proměňování šancí body nezískáme a opět jsme odjeli s prázdnou,“ řekl po zápase vyčerpaný Kamenický, a na závěr dodal: „Absence hráčů základní sestavy dala prostor hráčům B-týmu, kteří ukázali nasazení a mile mne překvapili!“

 

NAPIŠTE KOMENTÁŘ