NOVINKY / Fotbalový bakovský tým ...

Generálka na Kosmonosy vyšla dle očekávání.

napsal Roman Vaněk

19. srpen 2019


SK BAKOV - AKUMA MB

5:2 (4:1)

Branky: 18.Frelich, 19.Boško, 25.Kvapil (p.), 41.a 65.Somr

Sestava SK BAKOV:

Majzlan (65.Klíma)

Hozák ( 60.Brož ) , Resl , Kvapil , Bartoň

Vitmajer P. ( 70.Cecava ), Frelich ( 65.Formáček ) , Hůlka ( 60. Prokůpek ) , Mareš ( 60.Takáč )

Somr

Boško (70.Vitmajer T.)

V generálce na mistrovské utkání jsme měli hru od začátku pod kontrolou. O osudu zápasu jsme rozhodli třemi slepenými brankami. Nejprve v 18.min se po trestném kopu a následné dorážky prosadil Frelich. Vzápětí ihned po rozehře aktivně napadal Somr, jehož zisk míče využil Boško, když se parádně trefil do šibenice. Plodnou sedminutovku uzavřel Kvapil z penalty. Potrestal faul ve vápně na spoluhráče Somra.

Ve 36.min jsme ztratili koncentraci a hosté snížili. Branka padla po ztrátě ve středu hřiště a šikovném vysunutí útočníka mezi beky, který dostal míč do sítě za pomocí Majzlanovi tyče – 3:1. Naše odpověď přišla po nejpohlednější akci zápasu. Na levé straně došlo k rychlé kombinaci na jeden dotyk, z čehož pramenil unik Mareše. Jeho přesný centr našel v nezištné pozici Somra, pro kterého zametení do prázdné branky nebyl problém – 4:1.

Ve druhém poločase jsme se ukolébali vedením a aktivita opadla. A tak hostující Kožíšek v 56.min hlavičkou snížil – 4:2. Brankový účet uzavřel druhou brankou v zápase Somr. O deset minut později si říkal o hatrick, ale jeho střela z dálky skončila pouze na tyči.

Trenér Kamenický hodnotil generálku jako za vydařenou, splnila to, co se od ní očekávalo. Byl spokojený i s letní přípravou a natěšen vyhlíží první mistrovský zápas. Start nové sezony se odehraje příští neděli v 17:00 v sousedních Kosmonosech, kdy nastoupí A-tým proti tamní rezervě, loňskému vítězi mladoboleslavského přeboru.

 

NAPIŠTE KOMENTÁŘ