NOVINKY / Fotbalový bakovský tým ...

Šaškárna při penaltě rozhodla

napsal Daniel Adam

25. září 2019


SK BAKOV - SK KOPANÁ HOVORČOVICE

1:2p (1:1)

Branky:38. Frelich

Sestava SK BAKOV:

Majzlan

 Hozák (74. Cecava) , Resl , Kvapil , Bartoň

Somr (78. Hájek) , Frelich (46. Formáček), Prokůpek , Vitmajer P.

 Brož , Boško ( 64. Vitmajer T. )

Slovy trenéra J. Kamenického:

"Zápas jsme začali dobře, hned v první minutě se ocitl sám na hranici vápna Boško, ale místo tvrdého zakončení opět jen loboval gólmanovi přímo do náruče. V páté minutě po ztrátě ve středu hřiště přišel dlouhý balon na naši pravou stranu a hostující útočník obešel dva naše obránce a přihrávkou na zadní tyč připravil jednoduchý gól pro svého spoluhráče - 0:1.

Po této situaci se dlouho nic nedělo, spíše se hrálo od vápna k vápnu, naše kombinace končily většinou finální přihrávkou do prvního bránícího obránce. Krátce před čtyřicátou minutou Vitmajer P. získal balón na levé straně, vyvezl ho do středu přihrál Frélichovi, který uvolnil Somra, jenž vystřelil, gólman dokázal vyrazit, ale už nestačil na Frelichovu dorážku - 1:1. Před koncem prvního dějství jsme měli šanci proměnit trestný kop z hranice velkého vápna, jehož se ujal Boško, naštěstí pro soupeře neproměnil.

Druhý poločas jsme začali náporem, bohužel všechny naše příležitosti pochytal hostující gólman nebo jsme vůbec netrefili zařízení. Chvílí po padesáté minutě po špatně rozehraném kopu se míče ujal Boško, ale přeloboval i branku. V 55. minutě měli šanci hosté po rohu, který propadl až na zadní tyč, naštěstí pro nás hostující hráč trefil jen tyč. Okolo 62. minuty po kombinaci ve středu hřiště se balón dostal k Brožovi, který místo střely nahrával pod sebe Bartoňovi, který v náběhu přestřelil. Pak jsme měli několik střel ze střední vzdálenosti, ale netrefili jsme branku hostí. Během 70. minuty Hozák hází aut na Kvapila, ale zjevil se tam útočník hostů a šel sám na Majzlana, který ho vychytal. Do konce zápasu jsme hosty tlačili, ale druhý gól jsme nedali. Hrozili jsme hlavně ze standartních situací. Během nastavení se odehrála asi největší šance zápasu, po centru Prokůpka se ve vápně zjevuje sám Hájek a hlavičkuje mimo branku.


 

Penalty : za hosty proměnili všichni , za nás 1. Kvapil dal , 2. Hájek nedal , 3. Vitmajer T. nedal , 4. Vitmajer P. dal."

NAPIŠTE KOMENTÁŘ