NOVINKY / Fotbalový bakovský tým ...

SVĚTELNÁ TABULE - REGISTRACE

napsal Roman Vaněk

21. říjen 2019


Když se nacházíš o hracím víkendu třeba na dovolené nebo jsi jen mimo Bakov a chceš být informován, jak hraje bakovský tým (A-tým, B-tým, Dorost, Starší žáci..)? Máme pro tebe a tvé přátelé připravené unikátní informační zařízení, které tě v daný okamžik v táhne do děje, můžeš sledovat on-line průběh stavu zápasu svého týmu (aktuální čas a branky domácích či hostí). Dále ti při změně stavu okamžitě po vstřelené brance přijde formou textové zprávy info do mobilu.

Pro tebe a tvé blízké máme připravenou registraci. K tomu, abys byl on-line (na PC nebo mobilu) si musíš stáhnout aplikaci Derbycloud. Poté musí proběhnout u dodavatele této technologie společnosti EAL-TIA s.r.o. registrace. Jde o veřejnou komunikaci, která podléhá spoustě zákonů o osobních údajích, staneš se tak součástí určité sociální sítě a ochranou provozovatele je právě zřízení svého účtu (znáš to jistě např. u FB). Dodavatel byl nucen nastavit symbolickou cenu cca 8Kč (EUR 0,30). Platba probíhá on-line kartou.

V podrobném návodu je popsán krok po kroku, doslova klik za klikem. O jejich významu příliš nepřemýšlej. Poslední krok je ten nejdůležitější, odeslaná zpráva o úspěšné aktivaci. Poté ti přidělí trvalý přístup.

1/

     Otevři si staženou aplikaci derbycloud

2/

 

 

 

3/

4/

5/

 

6/

 

7/

8/

 

NAPIŠTE KOMENTÁŘ